«Μπουκιά και Συχώριο»
Η περιήγηση στην Εύβοια συνεχίζεται συντροφιά με τον Ηλία Μαμαλάκη, μέσα από την εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο», το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:00 στο Mega.
Σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι η Κάρυστος με το κόκκινο κάστρο και το μπούρτζι στο λιμάνι της. Δίπλα στην Κάρυστο βρίσκεται το χωριό Μύλοι, που είναι γεμάτο νερά και μικρούς καταρράκτες.
Ο Ηλίας περνά από τα χωριά του Κάβο Ντόρο, καθώς και από τα Δρακόσπιτα όπου οι κάτοικοι συνεννοούνται με… σφυρίγματα. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι κάτοικοι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Ξέρξη, οι οποίοι παρέμειναν στον τόπο αυτό μετά την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Τα μαγειρέματα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από αυτό το ταξίδι: γιουβετσάδα, φρικάσε με άγρια χόρτα και η κορυφαία συνταγή της Καρύστου, κόκορας κοκκινιστός με κουρκουμπίνες, που δεν είναι άλλο από το ελληνικό νιόκι.
«Μπουκιά και Συχώριο» με τον Ηλία Μαμαλάκη, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008, στις 19:00.
- Οι αριθμοί του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ – Για 13η φορά αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Aίσιο τέλος στον Παρνασσό – Εντοπίστηκαν σώοι οι δύο πεζοπόροι
- Άνοιξε το σκορ η Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ με τον Βισίνσκι (vid)
- Σύγκρουση Μελόνι – Μακρόν, με αφορμή τη δολοφονία του Γάλλου ακροδεξιού ακτιβιστή Κεντέν Ντεράνκ
- Πότε γίνεται ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Δυτική Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στα Γερουσέικα – Ακούγονται εκρήξεις