Κωνσταντίνος Μάτσικας: «Η αγάπη γεννιέται πάντα το πρωί»
«Η αγάπη γεννιέται πάντα το πρωί», είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου Μάτσικα, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη δισκογραφική εταιρεία Legend.
Αξιόλογοι δημιουργοί όπως οι Μάριος Τόκας, Γιάννης Ζουγανέλης και Λάκης Παπαδόπουλος εμπιστεύθηκαν στο νέο ερμηνευτή τα έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια του δίσκου, στα οποία συγκαταλέγονται τα «Λείπεις, τρελαίνομαι» (Μάριος Τόκας, Μάτα Μπάλτα), «Θολωμένο μυαλό» (Γιάννης Ζουγανέλης, Ηλίας Γεωργάκης), «Χρόνια πολλά, τι να κάνω;» (Λάκης Παπαδόπουλος, Μάτα Μπάλτα), μετά από επιτυχημένες συνεργασίες στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει κάνει ο Ανδρέας Αποστόλου.
Bio
Ο Κωνσταντίνος Μάτσικας είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του τμήματος κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού. Από το 1992 έως το 2005 υπήρξε τραγουδιστής σε διάφορα σχήματα, ενώ την περίοδο 2005-2006 συμμετείχε στο πρόγραμμα του Γιάννη Ζουγανέλη στο «Σταυρό του Νότου», και από το Δεκέμβριο του 2006 μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε στη μουσική παράσταση του Κ. Καλδάρα «Σε μια νύχτα, τον κόσμο γύρισα».
25/1/08
E.Γ.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών




