«Αντίο» στο 2007 με πρωτιά για την ΑΕΚ, νίκη για Παναθηναϊκό
Από την κορυφή της βαθμολογίας αποχαιρετά το 2007 η ΑΕΚ, αφού επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική του έτους, κρατώντας έτσι την πρώτη θέση στην κατάταξη. Νίκη και για τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη έδρα του Αρη με 1-0, αποτέλεσμα που τον κρατά κοντά στους πρωτοπόρους. -Επεισοδιακό φινάλε για Ολυμπιακό
2-0 στην τελευταία αγωνιστική του έτους, κρατώντας έτσι την πρώτη θέση στην κατάταξη. Νίκη και για τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη έδρα του Αρη με 1-0, αποτέλεσμα που τον κρατά κοντά στους πρωτοπόρους. -Επεισοδιακό φινάλε για Ολυμπιακό&source=in.gr">
Από την κορυφή της βαθμολογίας αποχαιρετά το 2007 η ΑΕΚ, αφού επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική του έτους, κρατώντας έτσι την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Νίκη και για τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη έδρα του Αρη με 1-0, αποτέλεσμα που τον κρατά κοντά στους πρωτοπόρους.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.