Στους «64» του Roland Garros ο Οικονομίδης νικώντας τον Αυστραλό Γκρουτσιόνε
Ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης πέρασε στους «64» του Roland Garros, αφού νίκησε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον Αυστραλό Κρις Γκουτσιόνε με 6-7, 6-4, 6-4, 6-1. Στη συνέχεια, αντίπαλός του θα είναι ο Ισπανός Τόμι Ρομπρέδο (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος επιβλήθηκε στον α γύρο του Αργεντινού Σέρχιο Ρόιτμαν. Προκρίθηκε και ο Παγδατής.
66
«Με το δεξί» μπήκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης στις υποχρεώσεις του στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος πήρε το «εισιτήριο» από τα προκριματικά, πέρασε στους «64» του γαλλικού Grand Slam, αφού νίκησε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον Αυστραλό Κρις Γκουτσιόνε με 6-7, 6-4, 6-4, 6-1.
Στη συνέχεια τον περιμένει μια σαφώς δυσκολότερη αποστολή, καθώς αντίπαλός του θα είναι ο Ισπανός Τόμι Ρομπρέδο (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος επιβλήθηκε στον α γύρο του Αργεντινού Σέρχιο Ρόιτμαν με 6-3, 6-4, 6-2.
Τον Δανό Κρίστιαν Πλες θα αντιμετωπίσει ο Μάρκος Παγδατής στη «φάση των 64» του μονού στο Ρολάν Γκαρός. Ο Δανός νίκησε στο πλαίσιο του α΄ γύρου του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ τον Γεν-Χσουν Λου (Κινεζική Ταϊπέι) με 6-3, 6-2, 7-6 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κύπριο πρωταθλητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»

