Με Ιστορία, Βιολογία και Αρχές Οργάνωσης συνεχίζονται το Σάββατο οι Πανελλαδικές
Στα μαθήματα της Ιστορίας, Βιολογίας και Αρχές Οργάνωσης τεχνολογικής κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν το Σάββατο οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων διεκδικώντας την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Το in.gr, δημοσιεύει άμεσα τις απαντήσεις των θεμάτων.
Στα μαθήματα της Ιστορίας, Βιολογίας και Αρχές Οργάνωσης τεχνολογικής κατεύθυνσης θα διαγωνίστηκαν το Σάββατο οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων, διεκδικώντας την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Το in.gr, όπως κάθε χρόνο, δημοσιεύει άμεσα σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες» της Κρήτης τις απαντήσεις των θεμάτων.
Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η αποστολή των θεμάτων από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων προς όλα τα εξεταστικά κέντρα πραγματοποιήθηκε κανονικά και χωρίς προβλήματα από τις 8:31 ως τις 8:38 π.μ.
Η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέφτει στις 2 Ιουνίου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις.
Σε ό,τι αφορά στις μαθήματα που εξετάστηκαν οι μαθητές την Πέμπτη, η πλειονότητα τους μίλησε για βατά θέματα στη Λογοτεχνία (το κείμενο ήταν η Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου), ενώ στα μαθηματικά τα θέματα ήταν για καλά διαβασμένους σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.