Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν στο Open της Κίνας οι Κουτρουμανίδου, Τσιαρτσιάνη
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός για την εθνική ομάδα γυναικών μπιτς βόλεϊ, Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο19) στην έναρξη του κυρίως ταμπλό στο Open της Κίνας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες έχασαν με 2-0 από τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ (Νο14), ενώ στο ταμπλό των ηττημένων νίκησαν με 2-0 τις Ισπανίδες Καμπίσι / Λοθάνο (Νο 30).
66
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός για την εθνική ομάδα γυναικών μπιτς βόλεϊ, Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο19) στην έναρξη του κυρίως ταμπλό στο Open της Κίνας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες έχασαν στον πρώτο επίσημο αγώνα τους για το Παγκόσμιο σιρκουί έχασαν με 2-0 (21-19, 21-15) σετ από τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ (Νο14), ενώ στο ταμπλό των ηττημένων νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-17) τις Ισπανίδες Καμπίσι / Λοθάνο (Νο 30).
Την Παρασκευή, θα αντιμετωπίσουν τις Κινέζες Ζανγκ/Ζι (Νο20).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»

