71

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλτος Σαπάνης. Ο έμπειρος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λορένσο Σέρα Φερέρ, ενώ ο ίδιος είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι ήθελε να φύγει και να πάει σε ομάδα που θα ήταν βασικός.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ τον διαβεβαίωσαν ότι θα είναι βασικός στην ενδεκάδα της κυπριακής ομάδας και έτσι ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για 1,5 χρόνο.

Ο κυπριακός σύλλογος, μάλιστα, ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα της μεταγραφής. «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίλτο Σαπάνη. Η συνεργασία είναι διάρκειας 18 μηνών» αναφέρεται σχετικά.

Εν τω μεταξύ, αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπρούνο Τσιρίλο με ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους. Ο Ιταλός θα προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Παναγιώτης Λαγός αύξησε ρυθμούς στην προπόνηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ουντέζε, Έμερσον, Γεωργέας, Αλεξόπουλος και Ζήκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ