Ποινή φυλάκισης 10 μηνών χωρίς αναστολή σε δύο νεαρούς για τα επεισόδια στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και 10 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δύο νεαροί, που είχαν συλληφθεί στα επεισόδια, που έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 24 άτομα και να προκληθούν ζημιές σε 12 αυτοκίνητα.
Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και 10 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δύο νεαροί, που είχαν συλληφθεί στα επεισόδια, που έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 24 άτομα και να προκληθούν ζημιές σε 12 αυτοκίνητα.
Εναντίον τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βλασφημία, εξύβριση και απειλή.
Το δικαστήριο διέταξε τον εγκλεισμό των δύο νεαρών καθώς σύμφωνα με το νέο νόμο η έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions