Δεύτερη ήττα στο τάι-μπρέικ για την εθνική ανδρών από την Σερβία
Μολονότι αγωνίσθηκε με αρκετές αλλαγές - σε σχέση με το φιλικό της Τρίτης - η εθνική μας ομάδα των ανδρών οδήγησε την ισχυρή Σερβία και πάλι το ται μπρέικ, όπου ηττήθηκε τελικά με 3-2 σετ. Παρά το τελικό αποτέλεσμα, η καλή εμφάνιση της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον Κώστα Χαριτωνίδη. Την Παρασκευή η εθνική μας αναχωρεί για την Ιαπωνία.
Μολονότι αγωνίσθηκε με αρκετές αλλαγές – σε σχέση με το φιλικό της Τρίτης – η εθνική μας ομάδα των ανδρών οδήγησε την ισχυρή Σερβία και πάλι το ται μπρέικ, όπου ηττήθηκε τελικά με 3-2 σετ. Παρά το τελικό αποτέλεσμα, η καλή εμφάνιση της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον Κώστα Χαριτωνίδη.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής ξεκούρασε τους Ανδρεάδη, Ρουμελιώτη , έπαιξε με κεντρικό τον Σμαραγδή και διαγώνιο τον Κράβαρικ, ενώ μετά το δεύτερο σετ χρησιμοποίησε στη θέση του πασαδόρου τον Προύσαλη.
Διατηρώ την συγκρατημένη αισιοδοξία που είχα και πριν απο τα φιλικά παιχνίδια με την Σερβία», δήλωσε ο Κώστας Χαριτωνίδης και πρόσθεσε:
«Κάναμε καλά που ήρθαμε στο Βελιγράδι. Δοκιμάστηκαν οι παίκτες στα δύσκολα και φτάσαμε στο ται μπρέικ για να χάσουμε.
» Μάλιστα προηγήθηκαμε 12-10 και είχαμε τρεις κόντρα επιθέσεις για τον δέκατο τρίτο πόντο, αλλά οι Σέρβοι έβγαλαν εκπληκτικές άμυνες.
» Τελικά χάσαμε με λάθη στην υποδοχή από δύο ακίνδυνα σερβίς. Γενικά η υποδοχή μας πήγε καλά σε όλο το ματς, ενώ βελτιωθήκαμε και στο μπλοκ.
» Στο πρώτο ματς είχαμε οκτώ και στο δεύτερο δώδεκα μπλοκ. Ξεκινήσαμε το ματς με τέσσερα μπλοκ στον Μίλκοβιτς και τον βγάλαμε εκτός παιχνιδιού.
» Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά παρότι είμαστε κατά γενική ομολογία στον πιο δύσκολο όμιλο του Μουντιάλ».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».