Κατάθεση-σοκ από τη 16χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε βιασμό
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την περιπέτεια της 16χρονης μαθήτριας που κατήγγειλε βιασμό από συμμαθητές της μέσα στο υπό κατάληψη σχολείο της, στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Η κοπέλα κατέθεσε ότι ο βιασμός της καταγράφηκε σε κινητό τηλέφωνο.
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία, αλλά και η κοινή γνώμη, την περιπέτεια της 16χρονης μαθήτριας που κατήγγειλε βιασμό από συμμαθητές της μέσα στο υπό κατάληψη σχολείο της, στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η κατάθεση της ανήλικης ήταν συγκλονιστική. Υποστήριξε ότι ο βιασμός της ήταν προμελετημένος και καταγράφηκε καρέ καρέ από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.
Ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει ποινικές διώξεις για κακούργημα στους τέσσερις μαθητές που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο ένας εκ των οποίων είναι γιος καθηγητή γυμνασίου και ο άλλος γιος αστυνομικού.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,