Αρχισε από την Τουρκία η περιοδεία του απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό
Στην Τουρκία έφθασε την Κυριακή ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις Ιμπραήμ Γκαμπάρι, πρώτο σταθμό της διερευνητικής περιοδείας του με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Επόμενοι σταθμοί η Ελλάδα και η Κύπρος.
51
Στην Τουρκία έφθασε την Κυριακή ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις Ιμπραήμ Γκαμπάρι, πρώτο σταθμό της διερευνητικής περιοδείας του με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Ο Ιμπραήμ Γκαμπάρι θα συναντήσει πρώτα Τούρκους αξιωματούχους στην Αγκυρα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου.
Ακολούθως, θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου και θα συναντήσει τον Κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442