Πέρασε στον τρίτο γύρο του διπλού του Ρολάν Γκαρός η Δανιηλίδου
Στον γ γύρο του διπλού στο Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε η Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Ισπανίδα παρτενέρ της, Αναμπέλ Μεντίνα Γκαρίγκες, νίκησαν τις Ζιμπίλε Μπάμερ (Αυστρία)/Γιούλια Σρουφ (Γερμανία), με 6-1, 6-2 και πήραν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16».
26
Στον γ γύρο του διπλού στο Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε η Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Ισπανίδα παρτενέρ της, Αναμπέλ Μεντίνα Γκαρίγκες, νίκησαν τις Ζιμπίλε Μπάμερ (Αυστρία)/Γιούλια Σρουφ (Γερμανία), σε αγώνα για τον β γύρο του φημισμένου τουρνουά, με 6-1, 6-2 και πήραν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16».
Εκεί οι Δανιηλίδου/Μεντίνα Γκαρίγκες θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση των Ανα-Λένα Γκρένεφελντ (Γερμανία)/Μέγκαν Σόνεσι (ΗΠΑ) με τις Γιανέτε Χουσάροβα (Σλοβακία)/Σάνια Μίρζα (Ινδία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα
- Ποσειδώνος: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος 23χρονου για το τραγικό τροχαίο
- Οι Αθώοι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη: «Κανένα σενάριο εμπλοκής στον πόλεμο» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
- Η «μεταγραφή αεροδρομίου» που έκανε ο Ισίδωρος Κούβελος με τις αδερφές Αλεξανδρή
- Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Η Ελλάδα θα δώσει όποια βοήθεια μπορεί στην Κύπρο»
