Ήττα για Βάσω-Βίκυ, αλλά ελπίζουν για τετράδα
Την πρώτη τους ήττα με 2-0 (21-14, 21-14) σετ γνώρισαν Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη (Νο5) από τις Βραζιλιάνες, Φράνκα/Φελισμπέρτα Σίλβα (Νο1 του κυρίως ταμπλώ) στο Open της Σαγκάης.
26
Την πρώτη τους ήττα με 2-0 (21-14, 21-14) σετ γνώρισαν Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη (Νο5) από τις Βραζιλιάνες, Φράνκα/Φελισμπέρτα Σίλβα (Νο1 του κυρίως ταμπλώ) στο Open της Σαγκάης.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων τους, αλλά ούτε και να εκμεταλλευτούν το γήπεδο, όταν είχαν την εύνοια του δυνατού αέρα που φυσούσε.
Η ήττα ήρθε φυσιολογικά και πλέον ο αυριανός αντίπαλος στον δρόμο για την τετράδα θα προκύψει από το ζευγάρι Κουκ/Σάντερσον (Αυστραλία – Νο 10) – Ζανγκ/Ζούο (Κίνα – Νο 19).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό


