Ο Νίκιτς για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό
Το είπαν και το έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μόλις σε μια μέρα κατάφεραν να ξεπεράσουν την πίκρα από την απώλεια του τίτλου και να δρομολογήσουν της κινήσεις επανόδου. Για αρχή ανανέωσαν (δύο χρόνια) τη συνεργασία τους με τον νεαρό φουνταριστό, Σλόμπονταν Νίκιτς.
89
Το είπαν και το έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μόλις σε μια μέρα κατάφεραν να ξεπεράσουν την πίκρα από την απώλεια του τίτλου και να δρομολογήσουν της κινήσεις επανόδου. Για αρχή ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Σλόμπονταν Νίκιτς, ο οποίος θα παραμείνει στο λιμάνι για ακόμα δύο χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πολλοί ψίθυροι κυκλοφορούσαν και θεωρούσαν πως ο Νίκιτς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα βάσει των προσδοκιών που συνόδευσαν την άφιξή του στον Πειραιά. Ωστόσο, στα κρίσιμα παιχνίδια των play off ο νεαρός φουνταριστός έδειξε μερικές από τις μεγάλες δυνατότητές του, διαψεύδοντας κάθε αρνητική φήμη ή κριτική.
Την Κυριακή (21/05) ο διεθνής σέρβος είχε μια διερευνητική επαφή με παράγοντα του Ολυμπιακού με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε ένα πράγμα: Τη συνέχιση της συνεργασίας τους, αρκεί να υπάρξει μερική αύξηση αποδοχών.
Τα λόγια έγιναν πράξεις τη Δευτέρα (22/05), όταν ο Μπόμπαν βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση.
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Ολα τελείωσαν πολύ γρήγορα. Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και η ομάδα επίσης έδειξε ότι με θέλει. Δεν χρειάστηκε να καθυστερήσουμε. Μια συνάντηση ήταν αρκετή για να ολοκληρωθεί το θέμα» δήλωσε ικανοποιημένος ο Νίκιτς, που από την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής του ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό


