Επιχείρηση διάσωσης για πέντε εγκλωβισμένους ορειβάτες στο Λασίθι
Επιχείρηση διάσωσης για πέντε ορειβάτες βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου στο οροπέδιο Λασιθίου από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Οι πέντε άνδρες εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη περιοχή, ενώ ένας εξ αυτών είχε τραυματιστεί από πτώση.
Επιχείρηση διάσωσης για πέντε ορειβάτες βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου στο οροπέδιο Λασιθίου από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Οι πέντε ορειβάτες, ένας εκ των οποίων είχε τραυματιστεί από πτώση, εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη περιοχή, στην οποία πραγματοποιούσαν ορειβασία.
Κατάφεραν ωστόσο να επικοινωνήσουν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Λασίθι και οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν, μαζί με άντρες της ΕΜΑΚ, την επιχείρηση διάσωσης.
Η περιοχή είναι δύσβατη και οι άνδρες της ΕΜΑΚ υπολόγιζαν ότι θα χρειαστούν περίπου έξι ώρες για να φθάσουν στους εγκλωβισμένους ορειβάτες.