Ένας δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Καζακστάν φτάνει στις ΗΠΑ, για να μελετήσει τον αμερικανικό τρόπο ζωής. Βλέπει στην τηλεόραση την Πάμελα Αντερσον και την ερωτεύεται. Σκοπεύοντας να την παντρευτεί, κατευθύνεται προς το Λος Αντζελες. Από κάθε πόλη που περνά, παίρνει συνεντεύξεις από απλούς ανθρώπους της επαρχίας. Σάσα Μπάρον Κοέν Ηθοποιός: Κεν Νταβιτιάν Λάρι Τσαρλς
Ένας δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Καζακστάν φτάνει στις ΗΠΑ, για να μελετήσει τον αμερικανικό τρόπο ζωής. Βλέπει στην τηλεόραση την Πάμελα Αντερσον και την ερωτεύεται. Σκοπεύοντας να την παντρευτεί, κατευθύνεται προς το Λος Αντζελες. Από κάθε πόλη που περνά, παίρνει συνεντεύξεις από απλούς ανθρώπους της επαρχίας.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».