Επικρίσεις Παπαγιαννάκη εναντίον της ηγεσίας του Συνασπισμού
Επίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΝ εξαπέλυσε ο Μ.Παπαγιαννάκης σε συγκέντρωση της Ανανεωτικής Συσπείρωσης με θέμα «οι τελευταίες εξελίξεις στον Συνασπισμό». Ο κ. Παπαγιαννάκης είπε: «Οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της γραμμής της πλειοψηφίας είναι ήδη ορατά».
38
Επίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΝ εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης σε συγκέντρωση της Ανανεωτικής Συσπείρωσης με θέμα «οι τελευταίες εξελίξεις στον Συνασπισμό».
Ο κ. Παπαγιαννάκης, που ήταν και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, ανέφερε ότι «η συγκυρία φαίνεται αρνητική και οι πάγιες θέσεις της ανανεωτικής αριστεράς εμφανίζονται μειοψηφικές στον ίδιο το χώρο όπου κινείται. Όμως, οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της γραμμής της πλειοψηφίας είναι ήδη ορατά».
Ακολούθως, τόνισε ότι μετά το συνέδριο δόθηκε «περίοδος χάριτος και ασυλία σε τοποθετήσεις και πρωτοβουλίες που απέρρεαν από τις αποφάσεις του, αν και όχι πάντα. Θεωρήθηκε ένδειξη αδυναμίας και ιδιοτελούς υποχωρητικότητας -κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια».
Στη συνέχεια, παρότρυνε τον ΣΥΝ να ξαναζωντανέψει την αναζήτηση και την κριτική ανάλυση, παράλληλα με την προώθηση των δράσεων και παρεμβάσεων που αναδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τις ιδέες και προτάσεις της Αριστεράς.
«Ας διερευνήσουμε όλα αυτά τα ενδεχόμενα και ας ξαναβρεθούμε σύντομα με περισσότερες εμπειρίες και πληροφορίες και ελπίζω με ενισχυμένη την ψυχραιμία και την πολιτική πεποίθηση και διαθεσιμότητα στην προοπτική της δημοκρατικής αριστεράς και των ευρύτερων κοινωνικών, πολιτικών και οικολογικών οριζόντων για την κοινωνία μας, παρακολουθώντας και τις ανησυχίες και τις αναζητήσεις που αναδύονται σε όλη τη ν Ευρώπη και στον κόσμο» είπε ο κ. Παπαγιαννάκης.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442