Ανέβηκε 19 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη τένις η Δανιηλίδου
Σημαντική άνοδο σημείωσε αυτή την εβδομάδα η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία απέκλεισε στον α γύρο του Γουίμπλεντον τη Βελγίδα Ζιστίν Ενάν-Αρντέν, ανέβηκε 19 θέσεις.
Σημαντική άνοδο σημείωσε αυτή την εβδομάδα η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία απέκλεισε στον α γύρο του Γουίμπλεντον τη Βελγίδα Ζιστίν Ενάν-Αρντέν (Νο 7 στον κόσμο), σημείωσε άνοδο 19 θέσεων και από το Νο 76 «σκαρφάλωσε» στο Νο 57 της παγκόσμιας κατάταξης με 624,25 βαθμούς.
Στο μεταξύ, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάστασης του απλού παραμένει η Αμερικανίδα Λίντσεϊ Ντάβενπορτ με 5.613 βαθμούς.
Οι 10 πρώτες τενίστριες στην κατάταξη της WTA (σε παρένθεση η θέση στην προηγούμενη κατάταξη) είναι οι εξής:
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.