Η Β. Ουίλιαμς κατέκτησε το 3ο Γουίμπλεντον της καριέρας της, νικώντας τη Ντάβενπορτ
Η Βίνους Ουίλιαμς ήταν η νικήτρια στον τελικό του απλού στο Γουίμπλεντον, επικρατώντας μετά από σκληρή μονομαχία της συμπατριώτισσά της, Λίντσεϊ Ντάβενπορτ με 4-6, 7-6, 9-7! Είναι το τρίτο τρόπαιο της 25χρονης τενίστριας στο λονδρέζικο Open.
Η Βίνους Ουίλιαμς ήταν η νικήτρια στον τελικό του απλού στο Γουίμπλεντον, επικρατώντας μετά από σκληρή μονομαχία της συμπατριώτισσά της, Λίντσεϊ Ντάβενπορτ με 4-6, 7-6, 9-7!
Είναι το τρίτο τρόπαιο της 25χρονης τενίστριας στο λονδρέζικο Open, μετά τις πρωτιές της το 2000 και το 2001.
Η Βίνους ήταν πριν την έναρξη του τουρνουά στο Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Ντάβενπορτ ήταν στην κορυφή.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.