Αρρωστημένη φέρεται να χαρακτήρισε ο Μπάγεβιτς την κατάσταση στον Ολυμπιακό
Αρρωστημένη χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό με την εμπλοκή των οπαδών στα θέματα της ομάδας. Προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να εγαστεί ξανά στην Ελλάδα και ότι είναι πιθανό να αναλάβει τα ηνία ευρωπαϊκής ομάδας.
Αρρωστημένη χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό με την εμπλοκή των οπαδών στα θέματα της ομάδας.
Αυτό τουλάχιστον φέρεται να δήλωσε σε συνέντευξη προς την εφημερίδα «Sport» του Βελιγραδίου. Ο 57χρονος τεχνικός προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να εγαστεί ξανά στην Ελλάδα και ότι είναι πιθανό να αναλάβει τα ηνία ευρωπαϊκής ομάδας.
Τα βασικά σημεία της συνέντευξης Μπάγεβιτς:
«Δεν μπορούσα να δεχτώ την πολιτική του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι οπαδοί. Έχει τέτοια πολιτική που χάνει τον μπούσουλα. Όλα αυτά είναι αρρώστια για την ομάδα.
»Το φάρμακο για αυτούς ήταν να φύγω εγώ από την ομάδα. Νομίζουν ότι έτσι έλυσαν το πρόβλημα.
» Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Πήρα το νταμπλ και παραιτήθηκα από τη στιγμή που έδειξαν άλλα πράγματα.
» Δεν πρόκειται να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβω ομάδα από την Ευρώπη. Και από την Σερβία έχω προτάσεις. Αυτά θα τα μάθετε όταν έλθει η ώρα.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.