Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Χωρίς τον Καψή η εθνική μας απέναντι στην Δανία-Πρόβλημα και με Παπαδόπουλο

Χωρίς τον Καψή η εθνική μας απέναντι στην Δανία-Πρόβλημα και με Παπαδόπουλο

Χωρίς τον Μιχάλη Καψή θα παραταχθεί η εθνική μας κόντρα στην Δανία, καθώς ο αμυντικός της Μπορντό δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη. Πρόβλημα και με τον Παπαδόπουλο. «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» λέει ο Καψής. «Δεν χαμπαριάζουμε από το κρύο» τονίζει ο Φύσσας.

66

Χωρίς τον Μιχάλη Καψή θα αναγκαστεί να παραταχθεί η εθνική μας ομάδα την Τετάρτη κόντρα στην Δανία στον καθοριστικό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.

Ο αμυντικός της Μπορντό δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Δευτέρα κι έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» καθίσταται πλέον πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη.

Ο Καψής είχε τραυματιστεί την προηγούμενη εβδομάδα σε προπόνηση της γαλλικής ομάδας (κάκωση των παρασπονδυλικών μυών), ενώ προσβλήθηκε και από ίωση.

Ο Ρεχάγκελ θα περιμένει να δει ποια θα είναι η κατάστασή του στην προπόνηση της Τρίτης, όμως οι πιθανότητες να τον έχει στη διάθεσή του παραμένουν λίγες.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Την προπόνηση της εθνικής ομάδας παρακολούθησαν και περίπου 200 φίλαθλοι, που αψήφησαν το δριμύ ψύχος για να βρεθούν κοντά στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η παρουσία των φιλάθλων δημιούργησε ωραίο κλίμα, αφού χειροκρότησαν επανειλημμένως τους διεθνείς, χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους στο εκπαιδευτικό διπλό και στο τέλος, πήραν πολλά αυτόγραφα.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη»

«Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστώ» παραδέχτηκε ο Μιχάλης Καψής:

«Πονάω πάρα πολύ και δεν θέλω να ρισκάρω, και για μένα αλλά και για την ομάδα, αφού το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο. Η Δανία είναι μια πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, μια ομάδα συνόλου.

» Από την πλευρά μας, θα πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και υπομονή στο παιχνίδι μας, και να παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη.

» Αν παίξουμε με την πειθαρχία που πρέπει, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Με κανένα αποτέλεσμα, πάντως, δεν θα έρθει η καταστροφή».

Ο Τάκης Φύσσας, από την πλευρά του, δήλωσε πως η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο των Ελλήνων διεθνών:

«Είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι και στη σκέψη μας υπάρχει μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να σκεπτόμαστε θετικά. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε.

» Όλα τα παιδιά έχουμε μεγάλη δίψα για την πρόκριση, γι αυτό την Τετάρτη θα δώσουμε τα πάντα. Αν δεν έρθει το αποτέλεσμα, θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, χωρίς να μας πιάσει πανικός.

» Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τους Δανούς, αλλά εμείς δεν… χαμπαριάζουμε από κρύο, καιρούς κλπ.

» Η Δανία είναι μεγάλος αντίπαλος, όμως εμείς είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, έχουμε… πώρωση, πάθος και θέλουμε να το δείξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μια μεγάλη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies