Η Τβέντε έκλεισε τον δρόμο του Αγιαξ προς την κορυφή, νικώντας με 2-1 στο Αμστερνταμ
Η Τβέντε... άλωσε το «Αμστερνταμ Αρίνα», επικρατώντας του Αγιαξ με 2-1 και κλείνοντας τον δρόμο του «Αίαντα» προς την κατάκτηση του πρωταθληματος Ολλανδίας. Ο Χαριστέας αγωνίσθηκε 90 με τον Αγιαξ, ενώ ο Αναστασίου μπήκε στο ματς στο 73ο λεπτό.
Η Τβέντε… άλωσε το «Αμστερνταμ Αρίνα», επικρατώντας του Αγιαξ με 2-1 και κλείνοντας τον δρόμο του «Αίαντα» προς την κατάκτηση του πρωταθληματος Ολλανδίας.
Ο Αγιαξ, με τον Αγγελο Χαριστέα στη σύνθεσή του, έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη Αλκμααρ.
Ο Γιάννης Αναστασίου μπήκε στον αγώνα στο 73ο λεπτό, όταν αντικατέστησε τον Μιτέα.
Τα τέρματα από πλευράς νικητών σημείωσαν οι Ν Κουφό και Τουμα, στο 36 και 67 αντίστοιχα, ενώ για τους γηπεδούχους ο Εσκουντέ είχε ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό.
Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής της eredivisie:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Το κατάμεστο Αλεξάνδρειο αποθέωσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Σιάο. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης ο οποίος δήλωσε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Αποθέωση και για τον Νίκο Γκάλη.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα