Τουρκικά σενάρια για πρόταση του ΠΑΟ στον Φατίχ Τερίμ
Πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έκανε προς τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ, ο πρόεδρος των «πράσινων», Αργύρης Μήτσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ».
Πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έκανε προς τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ, ο πρόεδρος των «πράσινων», Αργύρης Μήτσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ».
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η πρόταση έγινε κατά την τηλεφωνική συνομιλία των δύο αντρών και ότι ο Τερίμ αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση, αλλά ζήτησε χρόνο για να αποφασίσει.
Ο Τερίμ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1988 στην ομάδα Άνκαραγκιουτζου και στην συνέχεια στη Γκιόζτεπε (ομάδες πρώτης εθνικής κατηγορίας). Την περίοδο 1990-93 υπήρξες προπονητής της εθνικής Ελπίδων, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την εθνική Τουρκίας.
Το 1996 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ, όπου έγραψε ιστορία με τα τέσσερα συνεχή πρωταθλήματα που πήρε η ομάδα του από το 1997 μέχρι το 2000. Αποκορύφωμα ήταν το κύπελλο UEFA που κατέκτησε η τουρκική ομάδα το 2000, νικώντας στον τελικό την Άρσεναλ.
Την περίοδο 2000-2001, ο Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα, για να «μεταγραφεί» στη συνέχεια στη Μίλαν, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τη χρονιά και στις δυο περιπτώσεις.
Ο γνωστός στην Τουρκία ως «Αυτοκράτορας» (Imparator), Τερίμ, επανήλθε το 2002 στη Γαλατάσαραϊ για να παραμείνει μέχρι τα μισά της επόμενης χρονιάς, σε μια δεύτερη περίοδο, όχι και τόσο επιτυχημένη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Το κατάμεστο Αλεξάνδρειο αποθέωσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Σιάο. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης ο οποίος δήλωσε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Αποθέωση και για τον Νίκο Γκάλη.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα