Στο 7-0 έκανε το σερί των νικών της η Μπόλτον του Γιαννακόπουλου
Η Μπόλτον συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς για την 26η αγωνιστική της premier league, επικράτησε εκτός έδρας της Κρίστας Πάλας με 1-0. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Γιαννακόπουλος που δημιούργησε το νικηφόρο τέρμα. Εύκολες νίκες για Αρσεναλ, Μάντσεστερ και Λίβερπουλ.
Η Μπόλτον συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς για την 26η αγωνιστική της premier league, επικράτησε εκτός έδρας της Κρίστας Πάλας με 1-0.
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 31ο λεπτό και προήλθε από ασίστ του Στέλιου Γιαννακόπουλου προς τον Νόλαν που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι.
Ο Γιαννακόπουλος που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, αντικαταστάθηκε στο 76 από τον Πέντερσεν, ενώ ο Βασίλης Λάκης ήταν εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους.
Εν τω μεταξύ με νίκες των γηπεδούχων χαρακτηρίστηκαν τα υπόλοιπα ματς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα της Μπέρμιγχαμ 2-0 και διατηρεί τις αμυδρές ελπίδες να πιάσει την ασταμάτητη Τσέλσι, ενώ η Λίβερπουλ δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ με 3-1, κρατώντας σε ισχύ την εντυπωσιακή παράδοση που θέλει του «κόκκινους» αήττητους για περισσότερα από 20 χρόνια στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου έχουν χαθεί, οι παίκτες της Αρσεναλ έκαναν «το χρέος» τους και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Αστον Βίλα με 3-1.
Ο Κώστας Χαλκιάς υπερασπίσθηκε για ακόμη μία φορά την εστία της Πόρτσμουθ, όμως δεν μπόρεσε να σταματήσει την γηπεδούχο Τότεναμ που νίκησε 3-1, ενώ ο Γιάννης Σκοπελίτης πήρε την θέση του Πράιμους στο 89΄.
Ακόμη, η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Μπλάκμπερν, ενώ η Νιουκάστλ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Τσάρλτον και η Νόριτς επεβλήθη στο ντέρμπι ουραγών της Γουεστ Μπρομ με 3-2.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Το κατάμεστο Αλεξάνδρειο αποθέωσε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Σιάο. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης ο οποίος δήλωσε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Αποθέωση και για τον Νίκο Γκάλη.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα