Απόλυση μετά από νίκη για τον Μανουσέλη στον Πανελλήνιο
Παρά τη σημαντική νίκη επί του Ηρακλή το Σάββατο, η διοίκηση του Πανελληνίου ανακοίνωσε στον τεχνικό του συλλόγου, Μάνο Μανουσέλη, οτι αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο της Κυψέλης. Πετρόπουλος και Σούμποτιτς φέρονται ως φαβορί για την διάδοχη κατάσταση.
Παρά τη σημαντική νίκη επί του Ηρακλή το Σάββατο, η διοίκηση του Πανελληνίου, επέλεξε να λύσει τη συνεργασία της με τον τεχνικό που ανέβασε την ομάδα στην Α1, Μάνο Μανουσέλη.
Αφού πρώτα, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Φραγκής Δανιηλίδης ανακοίνωσε στον Μανουσέλη την απόφαση της διοίκησης μετά το τέλος του αγώνα, την Κυριακή ξεκίνησαν οι επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες.
Οι Κώστας Πετρόπουλος και Λευτέρης Σούμποτιτς φέρονται να είναι τα φαβορί αυτή τη στιγμή. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει ανακοινωθεί, πάντως το όνομα του νέου προπονητή των νεοφώτιστων.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.