Μικρές απώλειες για το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Μικρές απώλειες σημειώνονται κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη. Ο γενικός δείκτης βρίσκεται κάτω από το επίπεδο των 2.700 μονάδων, μειωμένος κατά 0,29%.
Μικρές απώλειες σημειώνονται κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 2.674,32 μονάδες, καταγράφοντας υποχώρηση κατά 0,29%.
Ο δείκτης Υψηλής Κεφαλαιοποίησης, παρουσιάζει μικρές απώλειες 0,34%, ο δείκτης Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης είναι μειωμένος κατά 0,33% και ο δείκτης Μικρής Κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,43%.
Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επενδυτών και είναι ο μοναδικός με κέρδη σε ποσοστό 1,01%. Ο κλάδος των ασφαλειών παρουσιάζει τη μεγαλύτερη πτώση κατά 2,02% και ακολουθούν οι κλάδοι των Εκδόσεων και των Ορυκτών Τσιμέντων με απώλειες 1,57% και 0,96%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 11,6 εκατομμύρια ευρώ.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται μέχρι στιγμής 28 σημειώνουν άνοδο, 91 υποχωρούν και 63 παραμένουν αμετάβλητες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions