Την απόκτηση του Ζωγραφάκη της Ξάνθης εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ
Την απόκτηση του 26χρονου μέσου της Ξάνθης, Δημήτρη Ζωγραφάκη εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης θα υπογράψει προσύμφωνο για συμβόλαιο 2,5 ετών, και από την 1η ημέρα του 2005 θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Την απόκτηση του 26χρονου μέσου της Ξάνθης, Δημήτρη Ζωγραφάκη εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης θα υπογράψει προσύμφωνο για συμβόλαιο 2,5 ετών, και από την 1η ημέρα του 2005 θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Για τη μεταγραφή του η Ξάνθη θα εισπράξει 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ για την πλήρη απελευθέρωσή του ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να καταβάλλει άλλες 150 χιλιάδες ευρώ με το τέλος της χρονικής αυτής διάρκειας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2007.
Ο παίκτης ξεκίνησε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης Καβάλας και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Ξάνθης, της οποίας είναι βασικό στέλεχος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.