Πρωτιάς συνέχεια για τη Γιουβέντους, νέα ισοπαλία για την Ίντερ
Η προέλαση της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στο «Βία Ντελ Μάρε», όπου επιβλήθηκε της Λέτσε με 1-0. Νίκη και για τη Μίλαν, 2-1 τη Σιένα στην 12η αγωνιστική του campionato. Nέα ισοπαλία για την Ίντερ, 3-3 με την Κάλιαρι.
Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο, που στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, επικράτησε 2-1 στο «Ολίμπικο» της Μπολόνια.
Η αντίπαλος του Αιγάλεω στο Κύπελλο UEFA προηγήθηκε μόλις στο 6΄ με γκολ του Ρόκι και είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της.
Αντ΄αυτού, η ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη (έπαιξε σε όλο το 90λεπτο) ισοφάρισε στο 53΄ με τον Τάρε και φάνηκε να παίρνει το «πάνω χέρι», όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 67΄, λόγω αποβολής του Νταμπό.
Έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα όμως, οι «λατσιάρι» κατάφεραν να σκοράρουν στο 85΄ με πέναλτι του Ντι Κάνιο και πήραν τη νίκη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκαν οι Ντι Κάνιο και Τάρε, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν.
Κατά τα άλλα, η προέλαση της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στο «Βία Ντελ Μάρε». Με γκολ του Ντελ Πιέρο στο 14ο λεπτό, η «Γηραιά Κυρία» επιβλήθηκε 1-0 της ισχυρής φέτος Λέτσε και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Μίλαν. Η τελευταία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο «Σαν Σίρο» από τη Σιένα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του Αντρέι Σεβτσένκο.
Πιο πίσω με την Ιντερ να παραμένει αήττητη, αλλά να μετράει πλέον 10 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια. Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν να χάνουν 3-1 στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι (κάτω από τα δοκάρια της κάθησε ως συνήθως ο Φάνης Κατεργιαννάκης), αλλά με δύο γκολ του Μάρτινς στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.
Σημαντική συμβολή στην ανατροπή αυτή είχε ο Γιώργος Καραγκούνης, που μπήκε ως αλλαγή στο 63΄ στη θέση του Μπουρντίσο, ενώ εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο Λάμπρος Χούτος.
Στην τρίτη θέση παραμένει η Ουντινέζε, αν και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μεσίνα (βασικός ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί ο Τάκης Γκώνιας), ενώ η κατρακύλα της Ρόμα συνεχίστηκε και στη Ρέτζιο Καλάμπρια, όπου ηττήθηκε 1-0 από τη Ρετζίνα (εκτός αποστολής ο Τραϊανός Δέλλας).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.