Τα Χανιά 11-8 την Πάτρα στην πρεμιέρα-Έκλεψαν τον Ολυμπιακό στη Μόσχα!
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών με την ομάδα των Χανίων να πετυχαίνει την πιο σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε 11-8 της Πάτρας. Έκτος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Μόσχας. Αγνωστοι έκλεψαν τις «ερυθρόλευκες» αποσκευές στα αποδυτήρια.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών με την ομάδα των Χανίων να πετυχαίνει την πιο σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε 11-8 της Πάτρας. Ο αγώνας της Χίου με τον Ολυμπιακό έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου.
Χανιά – Πάτρα 11-8
Τα 9λεπτα: 4-2, 3-3, 2-1, 2-2
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 7-8
Τα 9λεπτα: 2-3, 1-1, 3-3, 1-1
Βουλιαγμένη – Ηρακλής 12-5
Τα 9λεπτα: 6-1, 2-1, 3-2, 1-1
Πανιώνιος – Παλαιό Φάληρο 14-8
Τα 9λεπτα: 5-2, 4-2, 5-1, 0-3
Εθνικός – Γλυφάδα 10-6
Τα 9λεπτα: 4-0, 1-2, 1-0, 4-4
Την 6η θέση ο Ολυμπιακός στην Μόσχα
Την έκτη και τελευταία θέση κατέλαβε ο Ολυμπιακός, στο διεθνές τουρνουά που ολοκληρώθηκε στη Ρωσία. Στον τελευταίο αγώνα τους οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν 9-4 από τη Γιάντραν Χέρζεγκ Νόβι, σένα ματς που «σημαδεύθηκε» από την εισβολή αγνώστων στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι άγνωστοι έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα δύο παικτών του Ολυμπιακού, του Δεληγιάννη και του Φλώρου.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε η διοργανώτρια Στουρμ Τσέχοφ νικώντας 10-6 τη Ντιναμό Μόσχας στον τελικό. Σε αγώνα για τις θέσεις 3-4 η γερμανική Σπαντάου επικράτησε 8-7 της Μαρσέιγ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.