Νίκη ξανά μετά από ένα μήνα η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ 3-2 την Κρίσταλ με σόου Μπάρος
Ένα μήνα είχε να νικήσει η Αρσεναλ και το πέτυχε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 5-4 της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Με χατ-τρικ του Μπάρος, η Λίβερπουλ νίκησε 3-4 την Κρίσταλ Πάλας στο «Ανφιλντ». Η Σάουθάμπτον επικράτησε 2-1 της Πόρτσμουθ.
Ένα μήνα είχε να νικήσει η Αρσεναλ και το πέτυχε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 5-4 της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου για την 13η αγωνιστική της premier league.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Νάιμπετ στο 37, αλλά ο Τιερί Ανρί ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κανονιέρηδες» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λαουρέν διπλασίασε τα τέρματα της Αρσεναλ στο 55 από το σημείο του πέναλτι, ο Πατρίκ Βιεϊρά έκανε το 3-1 στο 60.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ντεφόε μείωσε σε 3-2 για την Τότεναμ. Στη συνέχεια ο Λιούνγκμπεργκ έγραψε το 4-2 στο 69, ο Κινγκ απάντησε για τους «πετεινούς» στο 74 μειώνοντας σε 4-3, αλλά η απάντηση της Άρσεναλ ήταν άμεση και ήρθε από τον Ρομπέρ Πιρές στο 81.
Στο 88 ο Κανού μείωσε σε 5-4 για την Τότεναμ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτε περισσότερο και η Αρσεναλ πανηγύρισε το νικηφόρο πέρασμά της από το γήπεδο της Τότεναμ.
Οσο για τη Λίβερπουλ, η… λύτρωση ήλθε στο 90 όταν ο Μίλαν Μπάρος ευστόχησε σε πέναλτι και της χάρισε τη νίκη 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Ανφιλντ».
Ο Τσέχος πέτυχε χατ-τρικ αλλά και το πρώτο του γκολ προήλθε από πέναλτι, ενώ με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο ο Βασίλης Λάκης που στο 65 αντικατέστησε τον Ράουτλετζ.
Η Τσάρλτον με το άνετο και επιβλητικό 4-0 επί της ουραγού Νόριτς εξακολουθεί να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά και ήδη έχει πλασαρίστει στην οκτάδα.
Η Μπόλτον (χωρίς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο) υπέστη ήττα-σοκ από την Αστον Βίλα στο «Ρίμποκ» χάνοντας μοναδική ευκαιρία να περάσει -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύθηκε η Σάουθαμπτον επικρατώντας με 2-1 της Πόρτσμουθ. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπλάκστοκ και Φίλιπς, ενώ ο Τζέικομπσον με αυτογκόλ επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να γευτούν τη χαρά του γκολ.
Τα αποτελέσματα των ματς του Σαββάτου της 13ης αγωνιστικής της premier league:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.