Ο Τζον Τόσακ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ουαλίας
Τον βετεράνο προπονητή Τζον Τόσακ, επέλεξε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουαλίας προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μαρκ Χιουζ στον πάγκο της εθνικής. O Ουαλος προτιμήθηκε από την ομοσπονδία μεταξύ του Ντιν Σόντερς και του Γάλλου Φιλίπ Τρουσιέ.
Και το όνομα αυτού… Τζον Τόσακ. Τον βετεράνο προπονητή επέλεξε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουαλίας προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μαρκ Χιουζ στον πάγκο της εθνικής.
O Ουαλος κόουτς προτιμήθηκε από την ομοσπονδία μεταξύ του Ντιν Σόντερς και του Γάλλου τεχνικού Φιλίπ Τρουσιέ, μετά από συζήτηση που είχαν και οι τρεις με στελέχη της ομοσπονδίας.
Το όνομα του νέου τεχνικού της εθνικής το γνωρίζει μόνο ο γ.γ της ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Κόλινς, ωστόσο ο Tόσακ είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να επιβεβαιωθεί.
Ο Σοντερς είναι βοηθός του Σούνες στο τεχνικό επιτελείο της Νιούκαστλ και ο Τρουσιέ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκάνα.
Η λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς συμπεριλάμβανε έξι ονόματα ωστόσο οι Ζεραρ Ουγιέ, Ιαν Ρας και Ντικ Αντβοκαατ αρνήθηκαν να μπουν σε διαδικασία συνέντευξης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.