Παρέμεινε στην 34η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA η Δανιηλίδου
Αμετάβλητη παρέμεινε η θέση της Λένας Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το τουρνουά του Λουξεμβούργου, συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο 34, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.
Αμετάβλητη παρέμεινε η θέση της Λένας Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το τουρνουά του Λουξεμβούργου, συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο 34 (907,25 βαθμούς), όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η Αμερικανίδα Λίντσεϊ Ντάβενπορτ με 4546 βαθμούς. Οι 10 πρώτες τενίστριες στην κατάταξη της WTA (σε παρένθεση η θέση στην προηγούμενη κατάταξη) είναι οι εξής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.