Στον FTSE-20 η Folli Follie, στον FTSE-40 η Φουρλής
Αλλαγές στην σύνθεση και στη στάθμιση μετοχών στους δείκτες FTSE ανακοίνωσε ην Τετάρτη η αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Mεταξύ άλλων, στον FTSE-20 εισέρχεται η Folli Follie αντί της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ στον FTSE-40 εισέρχεται η Φουρλής.
28
Αλλαγές στην σύνθεση και στη στάθμιση μετοχών στους δείκτες FTSE ανακοίνωσε ην Τετάρτη η αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Mεταξύ άλλων, στον FTSE-20 εισέρχεται η Folli Follie αντί της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ στον FTSE-40 εισέρχεται η Φουρλής.
Ειδικότερα, στο δείκτη FTSE-20 εισέρχεται η μετοχή της Folli-Follie, ενώ διαγράφεται η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας με το αιτιολογικό της ανεπαρκούς ρευστότητας. Παράλληλα, στον ίδιο δείκτη μειώνεται σε 30% από 40% το ποσοστό συμμετοχής των ΚΑΕ. Παράλληλα, στο δείκτη Mid 40 εισέρχεται η μετοχή της Fourlis και διαγράφεται η μετοχή της Folli-Follie.
Εξάλλου, στο δείκτη Small Cap 80 εισέρχονται οι μετοχές Πειραιώς Leasing, Elinoil, Sprider, Flexopack, Καλπίνης, ενώ διαγράφονται οι μετοχές Fourlis (προήχθη στον Mid 40), Κλωνατέξ (αυτόματη διαγραφή), Έλτον (αυτόματη διαγραφή), Κλωστήρια Ναούσης (αυτόματη διαγραφή) και Κωτσόβολος λόγω ανεπαρκούς ποσοστού ευρείας διασποράς.
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2004.
ΑΠΕ
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442