Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Κατέθεσαν στους εισαγγελείς οι δύο φερόμενοι μάρτυρες του τροχαίου των Κεντέρη-Θάνου

Κατέθεσαν στους εισαγγελείς οι δύο φερόμενοι μάρτυρες του τροχαίου των Κεντέρη-Θάνου

Στους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου κατέθεσαν την Παρασκευή οι δύο αυτόπτες μάρτυρες στο αναφερόμενο τροχαίο των Ολυμπιονικών. Και τα δύο άτομα κλήθηκαν ως ύποπτοι για ψευδή κατάθεση αναφορικά με το περιστατικό της 12ης Αυγούστου.

28

Κατέθεσαν την Παρασκευή στους εισαγγελείς, Σπύρο Μουζακίτη και Αθηνά Θεοδωροπούλου, δύο άτομα που φέρονται ως αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, το βράδυ της 12ης Αυγούστου.

Οι δύο μάρτυρες, που κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι για ψευδή κατάθεση αναφορικά με το τροχαίο, δεν θέλησαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο για την ταυτότητα τους στους δημοσιογράφους, ούτε για όσα ειπώθηκαν στο γραφείο των εισαγγελέων.

Οι Ολυμπιονίκες Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου έχουν λάβει προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να καταθέσουν, ως ύποπτοι, αλλά δεν αναμένεται να παρουσιαστούν. Το πιθανότερο είναι να μην παρουσιαστούν και να καταθέσουν υπόμνημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies