Μαίνονται και τη Δευτέρα οι φωτιές στην Πορτογαλία, όπου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κατέστρεψαν δεκάδες εκτάρια δασώδους και θαμνώδους έκτασης και ανάγκασαν τις Αρχές να εκκενώσουν αρκετές παραλίες. Δέκα πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέχγου.
Μαίνονται και τη Δευτέρα οι φωτιές στην Πορτογαλία, όπου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κατέστρεψαν δεκάδες εκτάρια δασώδους και θαμνώδους έκτασης και ανάγκασαν τις Αρχές να εκκενώσουν αρκετές παραλίες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, περίπου δέκα εστίες παραμένουν εκτός ελέγχου σε όλη τη χώρα. Από τις φωτιές καταστράφηκαν τουλάχιστον πέντε σπίτια στην περιοχή Αλγκάρβε.
Περισσότεροι από 150 πυροσβέστες και πυροσβεστικά αεροπλάνα προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις πυρκαγιές, οι οποίες εξαπλώνονται ταχύτατα λόγω των ανέμων και της υψηλής θερμοκρασίας (40 βαθμοί Κελσίου) που επικρατεί στην περιοχή.
Την περασμένη χρονιά από τις πυρκαγιές στην Πορτογαλία κάηκαν 400.000 εκτάρια και έχασαν τη ζωή τους 18 άνθρωποι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.