Ικανοποιημένος από την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας ο Δημήτρης Τσοβόλας
Την ικανοποίησή του για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.
71
Την ικανοποίησή του για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.
Ο κ. Τσοβόλας δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία των περισσότερων έργων, αλλά και των δοκιμαστικών διοργανώσεων, τις οποίες, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, παρακολουθεί με αγωνία και ενδιαφέρον.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ τόνισε ότι θα είναι επιτυχημένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά επισήμανε πως «χρειάζεται κατανόηση από όλους τους φορείς, κοινωνικούς και πολιτικούς, χρειάζεται συμπαράσταση και κυρίως εκείνες τις μέρες πρέπει ο εθελοντισμός να φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο».
Ο κ. Τσοβόλας συνεχάρη την κ. Αγγελοπούλου και τους συνεργάτες της, αλλά και όλους όσοι εργάζονται για το τεράστιο εγχείρημα και σημείωσε ότι «η Ελλάδα θα περάσει σε όλο τον πλανήτη τα Ολυμπιακά ιδεώδη, όπως ακριβώς θέλησαν να περάσουν και οι διοργανωτές των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων».
Από την πλευρά της η κ. Αγγελοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις επαφές που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς και τόνισε ότι «σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, να υπάρχουν και αποκλίσεις».
«Ένα έχει σημασία, ότι αυτή την υπόθεση την αγαπούν πολλοί Ελληνες και δεν υπάρχει Έλληνας που να θέλει αυτή η υπόθεση να αποτύχει. Αρα, σε αυτή την υπόθεση χρειαζόμαστε και τη στήριξη των πολιτικών δυνάμεων, γιατί ακριβώς επιδρούν πολύ θετικά στο να συμμετάσχει όλη η κοινωνία» κατέληξε η πρόεδρος της ΟΕΟΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
- Τροχαία: Πενθήμερο εντατικών ελέγχων στην Αττική – Συνελήφθησαν 20 οδηγοί, οι 10 υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Νίκος Μουτσινάς: Η guest εμφάνισή του στο Έχω παιδιά
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442