Την Παρασκευή η κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη Νέα Ολυμπιακή
Κατατίθεται την Παρασκευή στη Βουλή η τροπολογία για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, έπειτα από διεργασίες τριών και πλέον μηνών. Στο σχέδιο προβλέπεται η δημιουργία μίας εταιρείας που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο το πτητικό έργο.
37
Κατατίθεται την Παρασκευή στη Βουλή η τροπολογία για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, έπειτα από διεργασίες που διήρκεσαν τρεις και πλέον μήνες.
Με την τροπολογία προβλέπεται η δημιουργία μίας εταιρείας που θα αφορά μόνο το πτητικό έργο, ενώ οι άλλες δραστηριότητες της παλαιάς Ολυμπιακής, όπως η τεχνική βάση, το cargo και άλλα, θα οργανωθούν ως αυτόνομες κρατικές εταιρείες, με τελικό όμως στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει το «πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442