Στη δημοσιότητα βίντεο με αιχμαλώτους τους Αμερικανούς πιλότους του Apache
Βίντεο στο οποίο εμφανίζονται να κρατούνται αιχμάλωτοι οι πιλότοι ενός εκ των δύο ελικοπτέρων τύπου Apache, που κατέρριψαν Ιρακινοί αγρότες, μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ιρακινή τηλεόραση. Έξι άνδρες, μέλη του Μπάαθ, σκοτώθηκαν στο νότιο Ιράκ.
Βίντεο στο οποίο εμφανίζονται να κρατούνται αιχμάλωτοι οι πιλότοι ενός εκ των δύο ελικοπτέρων τύπου Apache, που κατέρριψαν Ιρακινοί αγρότες, μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ιρακινοί τηλεόραση. Πρόκειται για τους Ντέιβ Ουίλιαμς και Ρόναλντ Γιανγκ.
Στο βίντεο που μεταδόθηκε, οι δύο άνδρες φορούσαν τη στολή Αμερικανών πιλότων, παρουσιάστηκαν καθισμένοι και έδειχναν καλά στην υγεία τους. Η τηλεόραση παρουσίασε, επίσης, τις ταυτότητες των δύο ανδρών και πιστωτικές κάρτες που τους ανήκαν.
Όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο παρουσιαστής της τηλεόρασης είπε: «Αυτοί οι δύο αιχμάλωτοι πολέμου θα έχουν τη μεταχείριση που τους αρμόζει βάσει της Συνθήκης της Γενεύης».
Η ιρακινή τηλεόραση μετέδωσε επίσης ότι έξι μέλη του κυβερνώντος κόμματος Μπάαθ, ανάμεσά τους και ένας περιφερειακός αξιωματούχος, σκοτώθηκαν στις μάχες με τις αμερικανικές και τις βρετανικές δυνάμεις στο νότιο τμήμα του Ιράκ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάαθ, οι έξι άνδρες σκοτώθηκαν ενώ «κατεδίωκαν μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών στρατιωτών» στην επαρχία Ζι Καρ, σε απόσταση 300 χλμ νότια της Βαγδάτης. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο Χιλάλ Κάτεχ Αλ-Αλι, υπεύθυνος του Μπάαθ για την περιοχή Ζι Καρ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.