X-Treme παραγωγή από την Opel
Το εξωπραγματικό Astra X-Treme θα εισαχθεί τελικά στην παραγωγή μετά τη μαζική ζήτηση στην Opel, ύστερα από τη δημοσίευση της δοκιμής του Auto Express.
Το εξωπραγματικό Astra X-Treme θα εισαχθεί τελικά στην παραγωγή μετά τη μαζική ζήτηση στην Opel, ύστερα από τη δημοσίευση της δοκιμής του Auto Express.
Ήδη έχουν δοθεί δύο παραγγελίες για το πρωτότυπο, το οποίο κοστίζει περίπου 150.000.000 δρχ., ενώ και άλλοι εύποροι οπαδοί της γρήγορης οδήγησης περιμένουν στη (μικρή) ουρά.
Υπεύθυνος της Opel ανακοίνωσε ότι είναι δυνατή πλέον η κατασκευή 25 νόμιμων για χρήση δρόμου του πρωτότυπου των 444 ίππων. Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη δήλωση για την παραγωγή του αυτοκινήτου, μετά την παρουσίασή του στην προηγούμενη έκθεση της Γενεύης.
Πηγή: Αuto Express
auto.in.gr
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442