Mε launch control στο Nurburgring η Benetton
Το σύστημα launch control θα χρησιμοποιήσει πρώτη φορά η Benetton στο Grand Prix Ευρώπης, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 23-24 Ιουνίου, στην πίστα του Nurburgring. Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο GP Ισπανίας μαζί με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσφυσης, ελέγχει το σπινάρισμα των κινητήριων τροχών και επιτρέπει στους […]
Το σύστημα launch control θα χρησιμοποιήσει πρώτη φορά η Benetton στο Grand Prix Ευρώπης, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 23-24 Ιουνίου, στην πίστα του Nurburgring.
Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο GP Ισπανίας μαζί με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσφυσης, ελέγχει το σπινάρισμα των κινητήριων τροχών και επιτρέπει στους οδηγούς να επιτυγχάνουν την “τέλεια εκκίνηση” πατώντας απλώς ένα πλήκτρο.
Παρ΄ όλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Mike Gascoyne δήλωσε: “Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθούμε ότι και τα δύο μας μονοθέσια θα αποδειχθούν αξιόπιστα και θα καταφέρουν να τερματίσουν τον αγώνα, ώστε να μπορέσουμε στους επόμενους αγώνες να βελτιώσουμε την απόδοσή τους”.
“Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά το launch control και την τελευταία εξέλιξη του traction control. Δυστυχώς, δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε εάν θα αποδειχθεί αξιόπιστο, καθώς οι τελευταίες ρυθμίσεις του θα γίνουν τις δύο πρώτες ημέρες που θα βρεθούμε στη γερμανική πίστα” κατέληξε ο Mike Gascoyne.
Στο μεταξύ, η ιταλική ομάδα έχει ανακοινώσει ότι στο γαλλικό Grand Prix στο Magny Cours στις 1 Ιουλίου πρόκειται να παρουσιάσει βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα της Renault που χρησιμοποιεί τη φετινή περίοδο.
auto.in.gr
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442