26

Απόλυτα ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι ο Γιώργος Φοιρός, από την επίσημη πρεμιέρα του Αρη για τη νέα περίοδο. Οι «κίτρινοι» συνέτριψαν 4-0 την ομάδα των Χανίων στην Κρήτη, στον πρώτο αγώνα της Α φάση του Κυπέλλου και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς που θα γίνει στις 18 Αυγούστου στο Χαριλάου.

Το σκορ άνοιξε στο 33 ο Νίρεν με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Επαλέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Κυζερίδης με «βολίδα» έξω από την περιοχή του Κυριακίδη «έγραψε» το 2-0.

Στο 38΄ πάλι ο Νίρεν με σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το τρίτο γκολ του Αρη και στο 59΄ ο Ολλανδός Ρίτσαρντ Κνόπερ εκμεταλλεύθηκε κάθετη μπαλιά του Πασσαλή, πλάσαρε ψύχραιμα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αρη.

Χανιά: Κυριακίδης, Δοξάκης (46 Μαργκιώρης), Παυλάκογλου, Παπαστάμου (50 Αναγνώστου), Πιρέν, Μαρκουλάς, Καλαγκάνης, Μπουγάς, Περάκης, Ατανάσοφ, Κατσαβάκης (67 Κούσης).
Αρης: Δέλλιος, Σιμιτς (63 Μπράγκα), Κατσιαρός, Κνόπερ, Μορις, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Νίρεν (63 Καζάντζης), Παπαδόπουλος, Πασαλής, Επαλέ.

Στα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου που έγιναν σήμερα Κυριακή τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κέρκυρα-Προοδευτική 0-0

Κιλκισιακός-Καλαμάτα 1-2

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 1-2


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ