
Προϊόντα για το άλλο 90%
Πριν από αρκετά χρόνια στην κρατική τηλεόραση υπήρχε μια εκπομπή με τίτλο Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Στόχος της ήταν να μας ευαισθητοποιήσει για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός των τειχών, σε μέρη της
![[Φίλτρο-καλαμάκι]](http://www.eeei.gr/blogimg/32_life_straw.jpg)
Πριν από αρκετά χρόνια στην κρατική τηλεόραση υπήρχε μια εκπομπή με τίτλο Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Στόχος της ήταν να μας ευαισθητοποιήσει για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός των τειχών, σε μέρη της χώρας μας που σπάνια μας απασχολούν.
Μια έκθεση με περιεχόμενο παρόμοιο εκείνης της εκπομπής βρίσκεται σε εξέλιξη στο National Design Museum στη Νέα Υόρκη. Αντικείμενό της είναι προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των κατοίκων του τρίτου κόσμου.
Ανάμεσα στα εκθέματα μπορεί κανείς να δει: Καλαμάκι για την άμεση απολύμανση του νερού τη στιγμή που το πίνουμε, κουζίνα που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, φορητή βιβλιοθήκη από microfilms, οικολογικές τουαλέτες, φθηνά χαμηλής τεχνολογίας ψυγεία και πολλά άλλα.
Πρόκειται για έναν ύμνο στην ανθρώπινη δημιουργικότητα και μια συνεχή υπενθύμιση ότι υπάρχουν αγορές για καινοτόμα προϊόντα και εκτός του δυτικού κόσμου. Αρκεί να κατανοήσουμε τις ανάγκες του κοινού και να προτείνουμε χρήσιμα προϊόντα σε ρεαλιστικές τιμές.
- Άννα Βίσση: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ
- To σημείωμα που «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα και έγινε viral
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442