Σε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία
Για πρώτη φορά στα έντεκα χρόνια μελέτης της παραγωγικότητας των μονάδων κατασκευής αυτοκινήτων στις HΠA από την εταιρεία Harbour and Associates, ένας Αμερικανός κατασκευαστής εμφανίζεται ως ο πλέον αποτελεσματικός!
Για πρώτη φορά στα έντεκα χρόνια μελέτης της παραγωγικότητας των μονάδων κατασκευής αυτοκινήτων στις HΠA από την εταιρεία Harbour and Associates, ένας Αμερικανός κατασκευαστής εμφανίζεται ως ο πλέον αποτελεσματικός!
Συγκεκριμένα, η μονάδα συναρμολόγησης αυτοκινήτων της Ford στην Αtlanta και η μονάδα συναρμολόγησης φορτηγών στο Saint Paul παρουσίασαν την υψηλότερη παραγωγικότητα μέσα στο 1999, με τις αντίστοιχες μονάδες της ιαπωνικής Nissan στην πόλη Smyrna του Tennessee να ακολουθούν στη δεύτερη θέση.
Oι εργαζόμενοι της Ford στη μονάδα της Atlanta χρειάζονταν το 1999 κατά μέσο όρο 17,16 ώρες για τη συναρμολόγηση ενός Ford Taurus ή ενός Mercury Sable, ενώ οι εργαζόμενοι της Nissan στη μονάδα συναρμολόγησης στο Tennessee χρειάζονταν 17,53 ώρες για ένα Altima.
Ωστόσο, όσον αφορά στο σύνολο των δραστηριοτήτων των κατασκευαστών, οι ιαπωνικές εταιρείες παρέμειναν και το 1999 στις πρώτες θέσεις, με τις μονάδες της Nissan να παρουσιάζουν μέση παραγωγικότητα 18,22 ώρες ανά όχημα και τις μονάδες της Honda να ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 20,26 ώρες. Παράλληλα, και οι υπόλοιποι Αμερικανοί κατασκευαστές, έχουν βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα των μονάδων τους.
auto.in.gr
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;
- Συνετρίβη μεταγωγικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Τουρκία
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442