Οι μνηστήρες της ΟΑ θα αποφασίσουν για την Ολυμπιακή χορηγία του 2004
Πάγωσε προς το παρόν, εν όψει της επικείμενης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΟΑ, ο διαγωνισμός για την Ολυμπιακή χορηγία του 2004 στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών, στον οποίο ο εθνικός αερομεταφορέας είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
50
Πάγωσε προς το παρόν, εν όψει της επικείμενης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΟΑ, ο διαγωνισμός για την Ολυμπιακή χορηγία του 2004 στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών, στον οποίο ο εθνικός αερομεταφορέας είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία, η συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΟΑ και «Αθήνα 2004» θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον και την εν γένει στάση ως προς τη χορηγία των υποψήφιων αγοραστών.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών έδωσε εντολή στην Credit Swiss First Boston, το σύμβουλο που διενεργεί το διαγωνισμό πώλησης της ΟΑ, να διερευνήσει το ενδιαφέρον των «μνηστήρων» (Κυπριακές Αερογραμμές, εφοπλιστής Στ.Ρέστης, Axon Airlines, Venture Capital Airlines Solutions) για την Ολυμπιακή χορηγία, προτού την εντάξει στο πακέτο των μεταξύ τους διαπραγματεύσεων.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων εκτιμά πάντως ότι η σύνδεση της ΟΑ με τους Ολυμπιακούς του 2004 μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κίνητρο και να βοηθήσει ουσιαστικά στις διαπραγματεύσεις, καθώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, τα αναμενόμενα έσοδα που θα εισέλθουν στα ταμεία της ΟΑ έως το 2004 θα είναι σχεδόν διπλάσια από το κόστος της χορηγίας, σε περίπτωση που αυτή αναληφθεί με το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό που φτάνει τα πέντε δισεκατομμύρια δραχμές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442