Και ακόμη παρακάτω για τον ΟΦΗ στο φετινό Πρωτάθλημα της Εθνικής κατηγορίας μετά τη νέα ήττα της ομάδας του Γιάννη Σαμαρά εκτός έδρας από την Ξάνθη με 3-2. Οι Κρητικοί «πάλεψαν» το ματς, αν και αγωνίστηκαν για περίπου 35 λεπτά με δέκα παίκτες, ισοφάρισαν με δύο γκολ του αρχηγού τους, Νίκου Νιόπλια, αλλά λύγισαν από την κεφαλιά του Ζαπρόπουλου στο 88ο λεπτό.
Και ακόμη παρακάτω για τον ΟΦΗ στο φετινό Πρωτάθλημα της Εθνικής κατηγορίας μετά τη νέα ήττα της ομάδας του Γιάννη Σαμαρά εκτός έδρας από την Ξάνθη με 3-2. Οι Κρητικοί «πάλεψαν» το ματς, αν και αγωνίστηκαν για περίπου 35 λεπτά με δέκα παίκτες, ισοφάρισαν με δύο γκολ του αρχηγού τους, Νίκου Νιόπλια, αλλά λύγισαν από την κεφαλιά του Ζαπρόπουλου στο 88ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι του Νίκου Καραγεωργίου αγωνίστηκαν για δεύτερο παιχνίδι χωρίς το φυσικό τους ηγέτη, το Σλοβάκο Βλαντιμίρ Γιανότσκο, που ήταν τραυματίας. Αν και δοκίμασε το πόδι του λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, δεν κατάφερε τελικά να αγωνιστεί.
Πρώτη καλή φάση του αγώνα και γκολ για την Ξάνθη, όταν στο 20ό λεπτό ο Πουρσαϊτίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, και ο προωθημένος Κεχαγιάς με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Η Ξάνθη, παρά το γκολ που σημείωσε, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν κατάφερε να σκοράρει και σε κάποιες άλλες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παπαδημητρίου στο 24ο λεπτό και τον σκόρερ δύο λεπτά αργότερα.
Ωστόσο, στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ατύχησε όμως, αφού στο 52 ο διαιτητής κ. Παπίλιας έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και το δρόμο των αποδυτηρίων στο Χαραλαμπάκη του ΟΦΗ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι αύξησαν το δείκτη του σκορ με το Ζουμπούλη, ο οποίος πλάσαρε πολύ καλά τον Μπεκιάι και έγραψε το 2-0.
Το σκορ αυτό φαίνεται ότι καθησύχασε τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να βρει την ψυχή και να ισοφαρίσει… P> Στο 61ο λεπτό ο Νίκος Νιόπλιας με απευθείας χτύπημα φάουλ «εκτέλεσε» τον Μπούτσεκ μειώνοντας σε 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα από το ύψος της μεγάλης περιοχής «κεραυνοβόλησε» για δεύτερη φορά τον πορτιέρο της Ξάνθης ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ της ισοφάρισης και συνέχισε να βγαίνει απειλητικά στην περιοχή του ΟΦΗ. Μάλιστα, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων στο 72ο λεπτό, η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Δερμιτζάκη, όμως ο διαιτητής κ. Παπίλιας θεώρησε ότι δεν είχε πρόθεση.
Πάντως, οι ακρίτες συνέχισαν να πιέζουν, και έτσι δύο λεπτά πριν από το τέλος πήραν και πάλι το προβάδισμα όταν σε σέντρα του Τουρσουνίδη ο Ζαπρόπουλος πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.