Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Εννέα Κούρδους δραπέτες αναζητεί η αστυνομία

Εννέα Κούρδους δραπέτες αναζητεί η αστυνομία

Εννέα Κούρδοι κρατούμενοι που δραπέτευσαν από λεωφορείο της αστυνομίας στο 113ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας αναζητούν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι πιθανόν να πρόκειται για λαθρομετανάστες που μεταφέρονταν στην Αλεξανδρούπολη για να απελαθούν.

56

Εννέα Κούρδοι κρατούμενοι που δραπέτευσαν από λεωφορείο της αστυνομίας στο 113ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας αναζητούν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι πιθανόν να πρόκειται για λαθρομετανάστες που μεταφέρονταν στην Αλεξανδρούπολη για να απελαθούν.

Όπως μετέδωσε ο Αntenna, οι Κούρδοι δραπέτευσαν την ώρα που το λεωφορείο έκανε στάση στο συγκεκριμένο σημείο. Δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό των λαθρομεταναστών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies