Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Η πίεση και η ένταση της στιγμής με ώθησαν να αντιδράσω βίαια

Η πίεση και η ένταση της στιγμής με ώθησαν να αντιδράσω βίαια

Σαν να μην έφτανε στη Γιουβέντους η εντός έδρας ήττα - σοκ από το Αμβούργο με 1-3, ήλθαν και οι κάρτες τις οποίες αντίκρισαν ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Έντγκαρ Ντάβιντς, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα της α φάσης του Champions League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Η Γιουβέντους κινδυνεύει με ήττα, αλλά και να μείνει ακόμα και εκτός του Κυπέλλου UEFA, γεγονός το οποίο ώθησε τον Ζιντάν να απολογηθεί για την ενέργειά του να χτυπήσει με κεφαλιά τον Κέιντζ.

63

Σαν να μην έφτανε στη Γιουβέντους η εντός έδρας ήττα – σοκ από το Αμβούργο με 1-3, ήλθαν και οι κάρτες τις οποίες αντίκρισαν ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Έντγκαρ Ντάβιντς, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα της α φάσης του Champions League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Η Γιουβέντους κινδυνεύει με ήττα, αλλά και να μείνει ακόμα και εκτός του Κυπέλλου UEFA, γεγονός το οποίο ώθησε τον Ζιντάν να απολογηθεί για την ενέργειά του να χτυπήσει με κεφαλιά τον Κέιντζ.

Στη σύντομη δήλωσή του που δημοσιεύεται στον επίσημο δικτυακό τόπο της Γιουβέντους, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανατρέχει στον αγώνα της Τρίτης με το Αμβούργο και θυμάται τη στιγμή και τις συνθήκες, υπό τις οποίες αντέδρασε βίαια σε μαρκάρισμα του Γερμανού αντιπάλου του.


«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με αυτό που συνέβη και γνωρίζω πολύ καλά πως με τη συμπεριφορά μου έβαλα τους συμπαίκτες μου σε δύσκολη θέση» απολογείται ο Ζ.Ζιντάν.


«Η πίεση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο με οδήγησε να αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Ό,τι έγινε προήλθε από την ένταση της στιγμής. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αισθάνθηκα την ανάγκη να απολογηθώ για ό,τι έκανα στον αγώνα με το Αμβούργο» καταλήγει ο παίκτης της Γιουβέντους.


Την Παρασκευή πρόκειται να συνεδριάσει η επιτροπή της UEFA για να συζητήσει όσα συνέβησαν στην πέμπτη αγωνιστική του Champions League και να επιβάλει ποινές σε παίκτες και ομάδες οι οποίες παρεκτράπηκαν στους αγώνες της Τρίτης και της Τετάρτης. Η ποινή που θα επιβληθεί στον Ζιντάν ίσως είναι ο αποκλεισμός του σε περισσότερες από μία αγωνιστικές, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.


Ο Γάλλος δεν συμμετείχε και στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ντεπορτίβο λα Κορούνια, καθώς του είχε επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών ημερών. Οι Ιταλοί άσκησαν έφεση και η ποινή μειώθηκε στη μία αγωνιστική. Επειδή, όμως, ο παίκτης είναι υπότροπος, δεν αποκλείεται να «πληρώσει» πολύ πιο ακριβά το αντιαθλητικό χτύπημα στον παίκτη του Αμβούργου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies