Απεβίωσε η Εντι Πέιν, η πρώτη Αυστραλέζα που είχε πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες
Τον προηγούμενο μήνα ήταν αυτή που εγκαινίασε το Ολυμπιακό χωριό του Σίδνεϊ. Η Εντι Πέιν, η πρώτη Αυστραλέζα αθλήτρια που μετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πρόλαβε να γνωρίσει όλες τις τιμές από τους συμπατριώτες της, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.
75
Τον προηγούμενο μήνα ήταν αυτή που εγκαινίασε το Ολυμπιακό χωριό του Σίδνεϊ. Η Εντι Πέιν, η πρώτη Αυστραλέζα αθλήτρια που μετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πρόλαβε να γνωρίσει όλες τις τιμές από τους συμπατριώτες της, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.
Η Εντι Πέιν έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 94 ετών. Τα τελευταία χρόνια μετακινούνταν με αναπηρική καρότσι και για αρκετούς μήνες ταλαιπωρούνταν από ασθένεια.
Η Εντι Πέιν είχε συμμετάσχει στους Αγώνες του 1928, αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει με πλοίο και τρένο για περίπου ενάμιση μήνα, προκειμένου να μεταβεί από την Αυστραλία στο Αμστερνταμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442