Η άψογη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την Αθήνα, επανέλαβε την Παρασκευή η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Η άψογη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την Αθήνα, επανέλαβε την Παρασκευή η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Με φόντο την Οπερα του Σίδνεϊ, και με διπλανό «παράθυρο» εικόνες από την ελληνική πρωτεύουσα, η κ. Αγγελοπούλου τόνισε ότι η Αθήνα θα προσπαθήσει να φτάσει τα υψηλά στάνταρντ των Αυστραλών διοργανωτών, αν όχι να τα ξεπεράσει.
Απαντώντας σε ερώτηση του Αμερικανού δημοσιογράφου σχετικά με τα δημοσιεύματα στον ελληνικό και ξένο Τύπο που φέρουν τα Ολυμπιακά έργα να έχουν καθυστερήσει, δήλωσε ότι, ύστερα από την προθεσμία που δόθηκε από τη ΔΟΕ, αλλά και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης (ειδικά μετά την αλλαγή της ομάδας του «Αθήνα 2004»), είναι βέβαιο ότι η Αθήνα θα είναι έγκαιρα προετοιμασμένη.
«Δεν είναι τυχαίο ότι εντός του ερχόμενου Μαρτίου πολλά από τα έργα θα έχουν παραδοθεί, όπως το αεροδρόμιο των Σπάτων, ενώ άλλα έχουν ήδη παραδοθεί» ανέφερε η Γ.Αγγελοπούλου.
Οταν ρωτήθηκε πώς βλέπουν οι Ελληνες τη διεξαγωγή των 28ων Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας, τόνισε ότι είναι «ενθουσιασμένοι» αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την ύπαρξη -μέχρι στιγμής- τουλάχιστον 60.000 εθελοντών.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.