Μετανιωμένη δηλώνει η Τζέιν Φόντα
Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, δηλώνει με κατηγορηματικό ύφος η ηθοποιός Τζέιν Φόντα, αναφερόμενη στη φωτογράφηση που είχε κάνει το 1972 με Βορειοβιετναμέζους στρατιώτες.
43
Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, δηλώνει με κατηγορηματικό ύφος η ηθοποιός Τζέιν Φόντα, αναφερόμενη στη φωτογράφηση που είχε κάνει το 1972 με Βορειοβιετναμέζους στρατιώτες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αμερικανίδα ηθοποιός στο περιοδικό O, The Oprah Magazine επισημαίνει ότι η πράξη της αυτή ήταν μία μεγάλη απερισκεψία. Οσοι είδαν τη φωτογραφία αυτή νόμιζαν ότι ήμουν έτοιμη να πυροβολήσω και εγώ εναντίον των αμερικανικών αεροπλάνων τονίζει η Φόντα.
Η παραπάνω, ωστόσο, ενέργειά της δεν είναι και η μοναδική για την οποία δηλώνει μετανιωμένη. Στη συνέντευξή της, η 62χρονη ηθοποιός κάνει για πρώτη φορά λόγο για το διαζύγιό της με το δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και ιδρυτή του τηλεοπτικού δικτύου CNN Τεντ Τέρνερ.
Ο Τεντ είναι όλος μου ο κόσμος. Μου έμαθε πώς να αισθάνομαι καλά. Χωρίσαμε γιατί αλλάξαμε και οι δύο. Δεν ξέρω όμως αν τώρα είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Τhe Times, το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει διαζύγιο τα Χριστούγεννα, ύστερα από εννέα χρόνια γάμου. Οπως ανέφεραν τότε δημοσιογραφικές πληροφορίες, αιτία του χωρισμού τους υπήρξε το γεγονός ότι η Τζέιν Φόντα ασπάστηκε τη θρησκεία των Ευαγγελιστών. Αυτά είναι για τους χαμένους φέρεται να είχε δηλώσει τότε ο Τ.Τέρνερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Καρδίτσα: Σκηνές πανικού σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες που έπιασε φωτιά στην εθνική οδό
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442